Back

Salsa Lady Styling met Irene

Leer sexy movements met Irene!

Iedere dinsdag:

✔ Maak je Salsa nóg Sexier & Sierlijker
✔ Geen Partner Nodig
✔ Ladies Only!
✔ Als 5-weekse Cursus of Losse LesUnion Salsa Dance Company heeft een speciale danscursus alleen voor dames! Bij Lady Styling werk je aan je vrouwelijke bewegingen om nóg meer te shinen op de dansvloer. In de lessen leer je sexy te zijn op het opzwepende ritme van de salsa. Naast het oefenen van mooie bewegingen met de armen, benen, heupen en schouders wordt ook veel aandacht besteed aan technieken als spinning, body rolls en isolation. Deze vormen een fundering voor een complete danseres.

Deze cursus wordt gegeven op Zoom.

Kosten en lestijden

De cursus Lady Styling wordt elke dinsdag van 20:30 – 21:30 gegeven op Zoom

De kosten van een cursus Lady Styling zijn als volgt:

€12,50 voor 1 les van 60 minuten – Klik hier om te boeken

€ 50,- voor 5 lessen van 60 minuten – Klik hier om te boeken

Vragen? Neem contact op via info@unionsalsadancecompany.nl

Over Lady Styling

Salsa is veruit de populairste dans uit Latijns-Amerika. Om je bewegingen te verfijnen en er sierlijk uit te zien maken salsadanseressen veel gebruik van Lady Styling. Dit zijn kleine arm-, been- of lichaamsbewegingen die het totaal er nog beter uit laten zien.

Hoe is jouw passie voor dansen ontstaan?
Ik heb moeten wachten tot ik 5 jaar werd tot ik ein-de-lijk op dansles mocht; ik stond daarvoor namelijk al te popelen om te beginnen. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt met dansen. Na jaren jazzballet ben ik aan stijldansen begonnen. Toen ik uiteindelijk anderhalf jaar in Canada heb gewoond, werd ik tijdens deze working-holiday verliefd op de Latin-dansen.

Hoe ben je bij Union terecht gekomen?
Toen ik terugkwam uit Canada ben ik in Utrecht gaan wonen. Ik had heimwee en ik wilde wat leuks doen om mij weer thuis te voelen. Samen met mijn broertje ging ik naar een feestje van Union Salsa en sindsdien komen ze niet meer van mij af!.

Wat vind je zo fijn aan deze dansschool?
Alles is zo gezellig en tegelijkertijd heel modern; fancy gezellig.

Wat is je favoriete liedje om op te dansen?

Kizomba: Moca Louca – Yuddi Gox Maios Kizomba Hits 2
Salsa: Mayores (Salsa Version) - Mandinga

Wat vind je belangrijk in je lessen?
Om het meeste uit je dans te kunnen halen is techniek het belangrijkst. Zonder techniek kun je niet leren ‘spelen’. Hiermee bedoel ik dat je op elkaar in kan spelen en hierop kan reageren, je eigen combinaties in elkaar kan klussen; daar is techniek voor nodig. Plezier hebben, nieuwe techniek leren, en dit dan vervolgens zelf leren toepassen op verschillende manieren. De dans echt eigen maken!

Wat typeert jou als dansdocent?
High energy; ik ben een echte stuiterbal.

Dansquote
‘’Why walk when you can dance?’’