Bachata Intermediate 3

€24,00
Online – Bachata Partnerwork – Gevorderd

Hoi allemaal, welkom tot de blok cursus van Bachata Intermediate 3. Leer een leuke combinatie met technieken op jouw niveau. Union-docenten Cenydd en Stephanie nemen je hier stap-voor-stap door heen. De belangrijkste onderdelen worden gedetailleerd getoond (inclusief close-ups en slow-mo’s). Om samen te kunnen oefenen is er speciale muziek geselecteerd. Zo ga je leren hoe je bijvoorbeeld stapsgewijs een ‘Head Roll’ moet doen en hoe je deze kan toepassen in leuke combinaties. Oefen samen met de docenten tot je de combinatie helemaal onder de knie hebt. Op het eerstvolgende feestje doe je zo iedereen versteld staan van jouw uitgebreide nieuwe arsenaal aan moves! Deze cursus bestaat uit 7 lessen en ze zijn van 25 minuten elk.

Cursus details

  • Lessen 7
  • Quizzen 0
  • Niveau Intermediate 3
  • Taal Nederlands
  • Cursisten 7
  • Assessments Yes

Hoe is jouw passie voor dansen ontstaan?
Ik wilde altijd al leren dansen, maar het kwam er nooit van. Rond mijn zestiende ging ik altijd op vakantie naar het mooie Italië, wat echt een dans-land is. Tijdens het uitgaan kwam ik in aanraking met salsa. Ik was hier erg gefascineerd door, want met salsa kon je samen dansen in plaats van in je eentje.

14 jaar geleden heb ik mij spontaan ingeschreven voor een cursus. De eerste les was supervet en ik was meteen verkocht. Ook was ik meteen super fanatiek; direct schreef ik mij voor nog 2 andere cursussen in en nam ik privélessen om zo snel mogelijk goed te worden.

Hoe ben je bij Union terecht gekomen en wat vind je zo fijn aan deze dansschool?
Mijn allereerste les was ooit bij Union, wat nu is uitgegroeid tot mijn dansschool. Elke dag geef ik hier met plezier les, samen met mijn fantastische team. Ook de mensen die hier komen maken mij iedere dag blij.

Wat is je favoriete liedje om op te dansen?
Ran Kan Kan – Croma Latina

Wat vind je belangrijk in je lessen en wat typeert jou als dansdocent?
Ik vind het erg belangrijk dat het naar zijn/haar zin heeft en dat iedere les leerzaam is. Ik doe er altijd alles aan om de passie voor dans over te brengen en vind het erg mooi om dit terug te zien bij anderen. Daarnaast schenk ik veel persoonlijke aandacht en aandacht voor techniek.

Dansquote:
‘’Let’s get Latino’’

€24,00