Doorlopende Cursus Salsa Footwork

User Avatar
€24,00
Online – Salsa Footwork

Leer een leuke combinatie met technieken op jouw niveau. Union-docente Irene neemt je hier stap-voor-stap door heen. De belangrijkste onderdelen worden gedetailleerd getoond (inclusief close-ups en slow-mo’s). Om samen te kunnen oefenen is er speciale muziek geselecteerd. Oefen samen met de docenten tot je de combinatie helemaal onder de knie hebt. Op het eerstvolgende feestje doe je zo iedereen versteld staan van jouw uitgebreide nieuwe arsenaal aan moves! Deze cursus is doorlopend en er worden ongeveer elke 4 dagen een nieuwe les gepubliceerd.

Voeg nieuwe shines toe aan jouw repertoire. Irene leert jou in zo’n 40 minuten een paar muzikale moves. We bieden twee moeilijkheidsgraden aan. In het eerste niveau leer je vooral korte en middellange toepasbare shines in de salsa telling. Op het tweede niveau leer je langere shines en besteden we ook aandacht aan Pachanga.

Je hebt keuze uit twee niveaus:

  • Niveau 1
  • Niveau 2

Cursus details

  • Lessen 0
  • Quizzen 0
  • Niveau All levels
  • Taal Nederlands
  • Cursisten 2
  • Assessments Yes
Lesprogramma is leeg

Hoe is jouw passie voor dansen ontstaan?
Ik heb moeten wachten tot ik 5 jaar werd tot ik ein-de-lijk op dansles mocht; ik stond daarvoor namelijk al te popelen om te beginnen. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt met dansen. Na jaren jazzballet ben ik aan stijldansen begonnen. Toen ik uiteindelijk anderhalf jaar in Canada heb gewoond, werd ik tijdens deze working-holiday verliefd op de Latin-dansen.

Hoe ben je bij Union terecht gekomen?
Toen ik terugkwam uit Canada ben ik in Utrecht gaan wonen. Ik had heimwee en ik wilde wat leuks doen om mij weer thuis te voelen. Samen met mijn broertje ging ik naar een feestje van Union Salsa en sindsdien komen ze niet meer van mij af!.

Wat vind je zo fijn aan deze dansschool?
Alles is zo gezellig en tegelijkertijd heel modern; fancy gezellig.

Wat is je favoriete liedje om op te dansen?

Kizomba: Moca Louca – Yuddi Gox Maios Kizomba Hits 2
Salsa: Mayores (Salsa Version) - Mandinga

Wat vind je belangrijk in je lessen?
Om het meeste uit je dans te kunnen halen is techniek het belangrijkst. Zonder techniek kun je niet leren ‘spelen’. Hiermee bedoel ik dat je op elkaar in kan spelen en hierop kan reageren, je eigen combinaties in elkaar kan klussen; daar is techniek voor nodig. Plezier hebben, nieuwe techniek leren, en dit dan vervolgens zelf leren toepassen op verschillende manieren. De dans echt eigen maken!

Wat typeert jou als dansdocent?
High energy; ik ben een echte stuiterbal.

Dansquote
‘’Why walk when you can dance?’’

€24,00