Musicality Niveau 1

User Avatar
€24,00
Online – Musicality

In de online Musicality lessen leren we je meer te horen in de salsamuziek. De Musicality cursus bestaat uit twee niveaus, Musicality 1 en Musicality 2. Zo leer je je dansstijl aan te passen op de verschillende instrumenten en onderdelen van de salsamuziek. Ook komen onderwerpen aan bod als; Hoe vind ik de “1” in de salsamuziek, hoe hoor ik breaks aankomen (en wat kan ik dan doen), Hoe is salsamuziek opgebouwd…. Alles met duidelijke audio en visuele voorbeelden. Elke cursus bestaat uit 7 lessen van 40 min elk.

Cursus details

  • Lessen 7
  • Quizzen 0
  • Niveau Musicality 1
  • Taal Nederlands
  • Cursisten 20
  • Assessments Yes

Hoe is jouw passie voor dansen ontstaan?
Ik wilde altijd al leren dansen, maar het kwam er nooit van. Rond mijn zestiende ging ik altijd op vakantie naar het mooie Italië, wat echt een dans-land is. Tijdens het uitgaan kwam ik in aanraking met salsa. Ik was hier erg gefascineerd door, want met salsa kon je samen dansen in plaats van in je eentje.

14 jaar geleden heb ik mij spontaan ingeschreven voor een cursus. De eerste les was supervet en ik was meteen verkocht. Ook was ik meteen super fanatiek; direct schreef ik mij voor nog 2 andere cursussen in en nam ik privélessen om zo snel mogelijk goed te worden.

Hoe ben je bij Union terecht gekomen en wat vind je zo fijn aan deze dansschool?
Mijn allereerste les was ooit bij Union, wat nu is uitgegroeid tot mijn dansschool. Elke dag geef ik hier met plezier les, samen met mijn fantastische team. Ook de mensen die hier komen maken mij iedere dag blij.

Wat is je favoriete liedje om op te dansen?
Ran Kan Kan – Croma Latina

Wat vind je belangrijk in je lessen en wat typeert jou als dansdocent?
Ik vind het erg belangrijk dat het naar zijn/haar zin heeft en dat iedere les leerzaam is. Ik doe er altijd alles aan om de passie voor dans over te brengen en vind het erg mooi om dit terug te zien bij anderen. Daarnaast schenk ik veel persoonlijke aandacht en aandacht voor techniek.

Dansquote:
‘’Let’s get Latino’’

€24,00