Salsa Solo (vier niveaus)

User Avatar
€24,00
Online – Salsa Footwork

Welkom bij de cursussen Salsa Solo!

Heb je, zoals zo veel mensen op dit moment, even geen beschikking tot een danspartner? Niet getreurd! We hebben een breed aanbod aan solo danslessen voor je klaar staan! In deze cursus neemt Union-docent Irene  je elke les stap voor stap mee in een leuke nieuwe solo salsa-combinatie. Je kunt dit doen op vier niveaus. Er wordt steeds afgewisseld tussen een stuk uitleg, en een stuk muziek om de nieuwe passen op te oefenen. Mocht je toch nog even iets gemist hebben? Dan kun je de video’s net zo lang terug spoelen tot je de combinatie volledig onder de knie hebt. Op het eerstvolgende feestje doe je zo iedereen versteld staan van jouw uitgebreide nieuwe arsenaal aan moves!

Hoe werkt het?

Een cursus beslaat 7 lessen van elk 25 tot 40 minuten. Het aanschaffen van een cursus geeft je voor een maand onbeperkt toegang tot deze lessen. Ook staan tijdens deze maand de Union-docenten voor je klaar op het forum voor vragen en feedback. We vinden het erg leuk om van je te horen, en nóg leuker om een filmpje te zien van je dansmoves! Deze kun je uploaden naar het forum. (Maak je geen zorgen, dit is alleen toegankelijk voor andere deelnemers van jouw cursus die net dezelfde moves hebben geleerd. Op deze manier kunnen jullie net als in een live les van elkaar leren!)

Aanbod

Voor Salsa Solo kun je kiezen uit de volgende niveaus:

  • Niveau 1
  • Niveau 2
  • Niveau 3
  • Niveau 4

Bij het afrekenen van de cursus kun je aangeven welk niveau je wilt doen.

Ben je niet helemaal zeker welk niveau bij je past, of heb je andere vragen? Dan mag je ons altijd mailen op info@unionsalsadancecompany.nl of appen/bellen op 06 37 30 30 65. We denken graag met je mee!

Cursus details

  • Lessen 7
  • Quizzen 0
  • Niveau All levels
  • Taal Nederlands
  • Cursisten 0
  • Assessments Yes

Hoe is jouw passie voor dansen ontstaan?
Ik heb moeten wachten tot ik 5 jaar werd tot ik ein-de-lijk op dansles mocht; ik stond daarvoor namelijk al te popelen om te beginnen. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt met dansen. Na jaren jazzballet ben ik aan stijldansen begonnen. Toen ik uiteindelijk anderhalf jaar in Canada heb gewoond, werd ik tijdens deze working-holiday verliefd op de Latin-dansen.

Hoe ben je bij Union terecht gekomen?
Toen ik terugkwam uit Canada ben ik in Utrecht gaan wonen. Ik had heimwee en ik wilde wat leuks doen om mij weer thuis te voelen. Samen met mijn broertje ging ik naar een feestje van Union Salsa en sindsdien komen ze niet meer van mij af!.

Wat vind je zo fijn aan deze dansschool?
Alles is zo gezellig en tegelijkertijd heel modern; fancy gezellig.

Wat is je favoriete liedje om op te dansen?

Kizomba: Moca Louca – Yuddi Gox Maios Kizomba Hits 2
Salsa: Mayores (Salsa Version) - Mandinga

Wat vind je belangrijk in je lessen?
Om het meeste uit je dans te kunnen halen is techniek het belangrijkst. Zonder techniek kun je niet leren ‘spelen’. Hiermee bedoel ik dat je op elkaar in kan spelen en hierop kan reageren, je eigen combinaties in elkaar kan klussen; daar is techniek voor nodig. Plezier hebben, nieuwe techniek leren, en dit dan vervolgens zelf leren toepassen op verschillende manieren. De dans echt eigen maken!

Wat typeert jou als dansdocent?
High energy; ik ben een echte stuiterbal.

Dansquote
‘’Why walk when you can dance?’’

€24,00