Salsa Partnerwork (16 niveaus)

User Avatar
€24,00
810_7346

Welkom bij de cursussen Salsa Partnerwork!

Heb jij in tijden van social distancing toch nog een leuke danspartner tot je beschikking? Lucky you! Deze cursus is voor jullie. Union-docenten Irene en Cenydd nemen je elke les stap voor stap mee in een leuke nieuwe salsa-combinatie. Vanaf de eerste basispasjes tot gevorderde moves, je kunt instappen waar jij wilt. Er wordt steeds afgewisseld tussen een stuk uitleg, en een stuk muziek om de nieuwe passen op te oefenen. Mocht je toch nog even iets gemist hebben? Dan kun je de video’s net zo lang terug spoelen tot je de combinatie volledig onder de knie hebt. Op het eerstvolgende feestje doe je zo iedereen versteld staan van jouw uitgebreide nieuwe arsenaal aan moves!

Hoe werkt het?

Een cursus beslaat 7 lessen van elk 25 tot 40 minuten. Het aanschaffen van een cursus geeft je voor een maand onbeperkt toegang tot deze lessen. Ook staan tijdens deze maand de Union-docenten voor je klaar op het forum voor vragen en feedback. We vinden het erg leuk om van je te horen, en nóg leuker om een filmpje te zien van je dansmoves! Deze kun je uploaden naar het forum. (Maak je geen zorgen, dit is alleen toegankelijk voor andere deelnemers van jouw cursus die net dezelfde moves hebben geleerd. Op deze manier kunnen jullie net als in een live les van elkaar leren!)

Aanbod

Voor Salsa Partnerwork hebben we een breed aanbod voor je beschikbaar:

  • Beginners 1 t/m Beginners 4A/4B
  • Intermediate 1 t/m Intermediate 5A/5B
  • Gevorderd 1 t/m Gevorderd 4

Bij het afrekenen van de cursus kun je aangeven welk niveau je wilt doen. (Afhankelijk van het niveau dat je kiest kan het zo zijn dat een andere docent de lessen geeft.)

Ben je niet helemaal zeker welk niveau bij je past, of heb je andere vragen? Dan mag je ons altijd mailen op info@unionsalsadancecompany.nl of appen/bellen op 06 37 30 30 65. We denken graag met je mee!

Cursus details

  • Lessen 7
  • Quizzen 0
  • Niveau All levels
  • Taal Nederlands
  • Cursisten 0
  • Assessments Yes

Hoe is jouw passie voor dansen ontstaan?
Ik wilde altijd al leren dansen, maar het kwam er nooit van. Rond mijn zestiende ging ik altijd op vakantie naar het mooie Italië, wat echt een dans-land is. Tijdens het uitgaan kwam ik in aanraking met salsa. Ik was hier erg gefascineerd door, want met salsa kon je samen dansen in plaats van in je eentje.

14 jaar geleden heb ik mij spontaan ingeschreven voor een cursus. De eerste les was supervet en ik was meteen verkocht. Ook was ik meteen super fanatiek; direct schreef ik mij voor nog 2 andere cursussen in en nam ik privélessen om zo snel mogelijk goed te worden.

Hoe ben je bij Union terecht gekomen en wat vind je zo fijn aan deze dansschool?
Mijn allereerste les was ooit bij Union, wat nu is uitgegroeid tot mijn dansschool. Elke dag geef ik hier met plezier les, samen met mijn fantastische team. Ook de mensen die hier komen maken mij iedere dag blij.

Wat is je favoriete liedje om op te dansen?
Ran Kan Kan – Croma Latina

Wat vind je belangrijk in je lessen en wat typeert jou als dansdocent?
Ik vind het erg belangrijk dat het naar zijn/haar zin heeft en dat iedere les leerzaam is. Ik doe er altijd alles aan om de passie voor dans over te brengen en vind het erg mooi om dit terug te zien bij anderen. Daarnaast schenk ik veel persoonlijke aandacht en aandacht voor techniek.

Dansquote:
‘’Let’s get Latino’’

€24,00